Årsavgift

Tidigare år så har du fått en faktura med årsavgiften men från och med i år så kommer du som medlem att betala din avgift online via Min Golf.
Skaftö Golfklubb ser stora fördelar med denna lösning då du som medlem ges fler möjligheter att betala din årsavgift. Bland annat finns det möjlighet att välja delbetalning som ett alternativ samt att hanteringen kring friskvårdsbidrag blir betydligt enklare. Även klubbens administration kring årsavgiften blir betydligt mindre vilket innebär att kanslipersonalen kan fokusera på andra uppgifter.

Har du inte möjlighet att betala din årsavgift via Min Golf går det bra att betala den på plats i receptionen. Önskar du betala din årsavgift med epassi eller liknande ber vi dig ta kontakt med oss på klubben. Önskar du ändå att vi skickar en faktura kan vi fixa detta mot en administrativ avgift på 50kr kontakta i så fall klubben: kansliet@skaftogk.se

Observera att samtliga avgifter ska vara betalda senast 31 januari 2024.

För att betala avgiften följ stegen nedan:

  • Logga in på MinGolf.
  • Klicka på ”Obetalda avgifter” eller gå vidare till ”Mina Inställningar”.
  • Bocka i de avgifter du skall betala
  • Klicka på välj betalsätt och klicka dig sedan vidare till betalning om allt är ok.
  • Har du ett konto på Swedbank Pay sedan tidigare loggar du in annars trycker du på knappen ”Betala utan inloggning”.
  • Välj önskad betalningsmetod: swish, kort, faktura eller delbetalning.

Önskar du delbetala räntefritt via MoreGolf Mastercard följer du anvisningarna som du hittar här.

  • När köpet är genomfört aktiveras ditt medlemskap och du får du ett digitalt kvitto.

Rätt uppgifter i Min Golf

Det är viktigt att det finns rätt uppgifter upplagda i Min Golf. Har ni kanske bytt adress eller mail så ber vi er att gå in och ändra era uppgifter. Du hittar inloggning till MinGolf här.

Betalning av någon annans årsavgift

Som vårdnadshavare ser du och har möjlighet att betala dina barns avgifter när du loggar in med dina inloggningsuppgifter på Min Golf. Vill du betala för någon annan i familjen som är över 18 år behöver den personen logga in på Min Golf och godkänna dig via ”Mina inställningar -> Sekretess och nix”.

Studentrabatt

Är du studerande medlem och mellan 22-29 år har du rätt till studentrabatt. Innan du betalar din årsavgift ber vi dig att ta kontakt med kansliet för vidare instruktioner om hur du går till väga för att få ta del av rabatten.

Friskvård

För er som vill utnyttja ert friskvårdsbidrag så är det spelavgiften man har rätt att söka för och betalning via Min Golf ett bra alternativ, då du får ett kvitto som innehåller all information din arbetsgivare efterfrågar.

Är det något du undrar över så kontakta kansliet.

moregolf